Himálajská

Himálajská

Anotace: o horách,tetách,dovolených,o promyšlených odjezdech a šťastných návratech:)

Jedu stopem do Tibetu
zapomenout na svou tetu
lezla mi už na nervy
tak sbalil jsem si konzervy

na měsíc si dáchnout v horách
nasát vůni po pohorách

Nemám mapu,nemám pas
na to prostě nebyl čas
vypadl jsem narychlo kvaltem
detaily dořeším autem
zatím klídek,o co jde
hlavně sbohem domove

Mám jen přeci tohle v plánu
chci pozdravit dalajlámu
vychutnat si místní čaje
projít křížem Himálaje
s báglem dřít se od rána
až dostaví se nirvána
u modlitebních praporků
chci vyfotit si Ká dvojku
nabrat v horách sílu jaka
a postavit sněhuláka

Tam vysoko je čerstvý vzduch
zas vstoupí do mě svěží duch
uslyším ten temný chór
zasněžených štítů hor
majestátnost střechy světa
magickou moc může mít
že začne mi zas chybět teta
všude dobře,doma líp
Autor ten v koutě, 06.08.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky všem.potěšilo!...budu pozdravovat:)

13.09.2007 23:22:00 | ten v koutě

to je úžasně vtipný...pohodová záležitost. Moc se mi to líbí. Je to hravý.

06.09.2007 17:07:00 | Maddean

Pozdravuj tetičku na K2.

10.08.2007 22:12:00 | jehlaspichlas

Moc se ti to povedlo...krásné a humorné..

06.08.2007 18:06:00 | Rose.

To je roztomilý!!! a pozdravuju tetičku!!! :o)))
-----
roboti píšou ICQ... tak že: moje nr. je v mém profilu :o)))

06.08.2007 15:56:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí