Kutil domácí

Kutil domácí

Anotace: práce je moje láska... :-D))

Zvědavost a dychtivost
vyryty hluboko do čela.
Na cokoliv si vzpomenem
ten chlapík pro nás udělá.

Heslo svoje hrdě razí,
pyšný na tahle slova.
Modlitbou denní jsou
opakuje si znova a znova:

Já sám,
já umím,
já opravím,
já vyrobím...

Od večera do rána
v dílně pořád něco kutí.
Hrdost druhých zraní
když pomoc svou vnutí.

Pomocníky kolem nesnese
znalosti nové získá.
S odměnou spokojen,
při práci si pořád píská:

Já sám,
já umím,
já opravím
já vyrobím...

Lenoch jemu ku prospěchu
co bez nich by si počal.
Vždyť doma hotovo dávno má
u sousedů kšeft nový začal.

Jako jeden z mnoha chlapů
na jeho nabídky bobky házím.
Co on přece taky zvládnu,
práci svou písní doprovázím:

Já sám,
já umím,
já opravím
já vyrobím...
Autor Modrý Adept, 13.05.2005
Přečteno 898x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí