Nikdy není pozdě

Nikdy není pozdě

Anotace: Babi, dědo, užíte si důchod

Babička s dědečkem přijeli z pole,
holiny, trenýrky, šup a jsou dole.

Mařeno, slíkni se, sedni do kouta,
posečkej chviličku, přinesu pouta.

V kuchyni dědula nasadil ochranu,
pytlík od mléka co vypili poránu.

Dědeček připoutal roštěnku k brlohu,
aby moh sám zvolit nejlepší polohu.

Staroušek za výkon dostane kačku,
hned ráno poběží pro mléko v sáčku.
Autor Skrat, 14.05.2005
Přečteno 522x
Tipy 1
Poslední tipující: ota.pé
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí