Muší Blues

Muší Blues

Anotace: Sedí moucha na okně, kouká co se děje...

Sedí moucha na okně
kouká co se děje
Venku zatím nechutně
nechutně jen leje...

Sedí moucha na okně
kouká co se děje
Vylétá ven z toho okna...
Kde je moucha, kde je??
Autor mimoid, 15.05.2005
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí