Postávám v hloučku žen

Postávám v hloučku žen

Anotace: taková nemilá věc...

Postávám v hloučku žen
decentně ovíněn
poznávat toužím svět
pokud možno hned

Jsem v plné síle
denně tři míle
do kopce běhám
na sobě dělám
Skvostně jsem oděn
čerstvě ovoněn
to co však chybí mi
je úspěch u žen

Postávám v hloučku žen
Čím dál víc ovíněn
poznávat toužím svět
pokud možno hned

Balit se pokouším
děvčata okatá
neúspěch zakouším
proč, stále netuším

Vždyť
jsem v plné síle
denně tři míle
do kopce běhám
na sobě dělám
Skvostně jsem oděn
čerstvě ovoněn
co stále chybí mi
je úspěch u žen

Postávám v hloučku žen
Pod obraz ovíněn
poznávat toužím svět
pokud možno hned

Půlnoc už odbila
sám sedím na WC, tu
na mne zrak sklopila
dívka, co asi chce?

Však
jsem v plné síle
denně tři míle
do kopce běhám
na sobě dělám
Skvostně jsem oděn
čerstvě ovoněn
snad se jí líbím, snad
jsem jí dost hoden?

Proniknout připraven
do světa krásných žen
Poznávat začít svět
kdy jindy než teď

Nesměle oslovím
to něžné pohlaví
Pusinku otvírá
copak mi odpoví?

No
jsem v plné síle
denně tři míle
do kopce běhám
na sobě dělám
Skvostně jsem oděn
čerstvě ovoněn
snad se jí líbím, snad
budu odměněn?

Mazej pryč buzíku
chlapy máš vedle
V jakým jsem klubíku
jsem pochopil hnedle
Autor mimoid, 16.05.2005
Přečteno 491x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je celkem vtipná :oD, jo na někoho ženský jdou, jinému se vysmějou :O))).

31.08.2006 00:17:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí