Krávovina plná vína

Krávovina plná vína

Anotace: Tak tahle se opravdu zvrhla, kdo ví kam ? Tak to vám raději předem neříkám :O)

Krávovina plná vína

Trávím čas ve svém světě,
toulám se jak na výletě,
skládám si naivní básničky,
ptám se na dětství babičky.
Mám své vysněné princezny a krásky,
která bude cílem mé lásky ?
Bez zábran a bez pocitů,
odolávám koloritu,
veškerým věcím co jsou v kursu,
navštěvuju bleší burzu.
Rád se bavím s lidskou lůzou,
nepohrdnu žádnou hrůzou,
nehraju tu komedii, to nekonečné divadlo,
co toho nahoře napadlo...

Nechci si tvořit image mladého talentu,
reději budu sledovat Valentu.
Není nad to napsat skvělý rým či myšlenku,
raději však hodím myšlenku na Lenku.
Ano píšu směšně a s dětským pohledem,
avšak jsem pod vašim dohledem.
Tak si tu budu vesele plácat lehké básně,
avšak raději tvařte se krásně.

Těším se moc na vaše procenta,
nejlépe od pana docenta.
Pan docent na literu káže myšlenky co si myslí,
avšak jak potkám ho, sejdou mu z mysli. :)
Autor JR, 06.09.2007
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí