Sekl jsem se srpem

Sekl jsem se srpem

Anotace: zpěv žalostný...

Sekl jsem se srpem
v životě mém poprvé.
Srpem jsem se sekl
do hloubky a do krve.

Sekl jsem se srpem
při trávy kosení.
Srpem jsem se sekl
králíkům dělám krmení.

Sekl jsem se srpem
ať ty mrchy pojdou.
Srpem jsem se sekl
mrtvého mě tady najdou.

Sekl jsem se srpem
kurz první pomoci mám.
Srpem jsem se sekl
proto ošetřím se sám.

Sekl jsem se srpem
prstíky v trávě leží.
Srpem jsem se sekl
o můj život tady běží.

Sekl jsem se srpem
krev louku zkrápí.
Srpem jsem se sekl
jedna věc mě trápí.

V hospodě pokřikovat
musím co budu živ.
Nemůžu totiž ukazovat
že si dám pět piv...
Autor Modrý Adept, 17.05.2005
Přečteno 418x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí