Voyeur

Voyeur

Anotace: čumí a dobře to umí...

Za dveřmi postává
sbírá cizí vzdechy.
Pod okny přikrčen
vždy napnuté slechy.

Ve větvích uschován
dalekohled u očí.
Na těla nahá zírá
srdíčko blahem poskočí.

Klíčová dírka stačí
s málem se spokojí.
Zážitků má spousty
chutě jeho ukojí.

Pokud vše nahrát může
ani chvilku neváhá.
S tím že odhalen bude
neustále si zahrává.

V době denní i noční
spát už vůbec nechodí.
Projevů našich stráž
ve chvilce se objeví.

Nikdy však nehodlá
vzdát se touhy svojí.
I když tak odvážný
jedné myšlenky se bojí.

Při takové představě
chudáka bolí břicho.
Kdyby vesmír zmizel
tma by byla a ticho...
Autor Modrý Adept, 17.05.2005
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí