Čapí namlouvání

Čapí namlouvání

Anotace: sem vyděl hejno čápůch.. tak sem vám o tom musel napsat :))

Na střeše se klapy klapy
dohadují 4 čápi
rétorika v pravdě chlapí
jde totiž o paní čapí

první z nich je ještě mlád
pořád by se chtěl jen prát
že prý těm 3 ukáže
páni, ten má kuráže..

a ten druhý v novém fraku
opravdový kavalír
povídá těm 3 svým brachům
okouzlí ji, ten můj knír..

třetí čáp prý, nechte toho..
já mám prima bydlení
pro čápata krásný domov
bude moje, vážení!

no a čtvrtý pan čáp kmet
když vydí ten trapný lov
zamumlal pár ostrých slov
a vydal se na odlet

a co na to paní čapí?
letí pryč, už je za mrakem
košem dala pánům čapím
s jedním ptákem loskutákem
Autor Bean, 19.05.2005
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí