Crazy dream

Crazy dream

Anotace: Crazy dream... hustý rým.

Crazy dream

Skáču radostí jako blecha po peřině,
skáču radostí jako Tonda po Jiřině.
Jsem vysmátý jak Béďa Trávníček,
natrhal jsem si čtyřicet kytiček.
Houbičky nevařím, nekouřím …nepiju,
s radostí neznámou se asi pobliju.

Zažívám nirvánu, už myslím na penzi,
ocitl jsem se ve vysněné dimenzi.
V dimenzi kde ženy jsou zadarmo,
sen volám zpátky... bohužel nadarmo. :o)
Autor JR, 17.09.2007
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezka básnička

21.09.2007 18:07:00 | Míma

ty hezký sny jsou většinou krátký

21.09.2007 18:06:00 | Míma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí