Horroru

Horroru

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

Vytrhli mi zub
vpravo nahoře...
Mam ho doma uložený
v lihu v komoře.

Mezi dvojkou - čtyřkou...
teďka je tam díra!
Na světě je zase
méně o upíra...
Autor Honzeek22, 21.05.2005
Přečteno 591x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí