A BUDEME SÁT...!

A BUDEME SÁT...!

Anotace: upírská vložka

Přišel k nám na sál
kde se vzal
tu se vzal
nasál
a vyrazil
o špitál dál

Chodíme spolu
na dřeň
večer se u toho
nadřem

Jsem jeho krvinka
první a poslední
Jsem jeho snídaně
než se rozední

Říkají sousedi
"Ti dva jsou hrozní"
že naše láska
je makabrózní

to byste nevěřili
doma je vzteku
když voní polívka
po česneku!

překopat jsem musela
recepty své tety
ať prý kečup nedávám
nikdy na špagety

a když jsem při chuti
to jsou pak kecy

vycucat někoho
do poslední deci
se nesmí přeci

kdo uteče vyhraje
kdo ne
toho vysajem!
Autor journeyman, 26.09.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D úžasná
malinko občas vázne rytmus, ale řekla bych, že to vůbec nevadí :-)

27.09.2007 19:47:00 | lidus

tak to já radši zdrhám:-D

27.09.2007 17:58:00 | Jean89

Drááákula!.-)

26.09.2007 15:18:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí