Chmelař

Chmelař

Anotace: Stručný výplod mé fantazie..

Na chmelnici dělá chmelař.
Kámoš mu pá:pivo už nevař!

Radši slepice chovej,
dávej jim olivovej olej,
snášet Ti budou coby dup,
košík nasbírej plnej hub.

Smaženici udělej,
holky na ni pozvi,
modli se však celej den,
aby nebyly to lesby.
Autor lju.lju, 23.05.2005
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí