Tisk zisk

Tisk zisk

Anotace: nenechte si ujít.

V tiskárně na rohu ulice
bílé od tvarohu mám ruce
za zadkem němou tvář mám
aspoň ví, že nejsem sám
tiskař, jenž trápí ho poluce.

potí se ví, že to vím
ví, že jsem bezpečnostním
orgánem ve slově omítka
za chvíli bude má vizitka.
Autor zabiják, 06.10.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí