Inzerát

Inzerát

Anotace: holky chcete mě?...

Jsem žen ideál
nekouřím a nepiju.
Na mejdany nechodím
promiskuitně nežiju.

Sportovcem jsem
tělem i duší.
Na sobě nosím
jenom co mi sluší.

Zdravou stravu
za přítele mám.
Talíř zeleniny
místo řízku si dám.

Domácí práce
ze srdce miluji.
Vařím, peru, žehlím
nejraději luxuji.

Peněz jak smetí
kolik, nevím sám.
Za trochu lásky
všechny věnuji vám.

Nejsem prý hloupý
mysl i oko jasné.
Ta co si mě vybere
bude se mít krásně.

Vlastním samé klady
tak holky řekněte.
Nejlepší prostě jsem
která se mě ujmete?

Jednu malou chybu mám
přehlídnout se nedá.
Občas si trošku zalžu,
líný jsem až běda...
Autor Modrý Adept, 28.05.2005
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí