Slimák

Slimák

Anotace: nevydžel jsem útok múzy Euky .))

Slim slim slimák
je to ale chlapík
bez ulity snáší
déšť
vítr
i ranní mrazík

Semtam trochu uslintává
slizem stopy zamazává
jsou jak lesklé nitky
přímo
z
jeho
řitky

Je báječně slizký
na vzhledu mu nezáleží
dole u remízky
právě
domů
slizo
běží
Autor Bean, 05.06.2005
Přečteno 801x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slim slim slimák
déšť na záda mu hraje blues
když své milé slizké slečně
dává tucet slizopus

:D

Tahle básnička mi prostě nedá..

04.06.2007 21:54:00 | Euka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí