Boj o pannu

Boj o pannu

Anotace: boj o pannu a ne ledajaký.

Přeli se dva maníci
pod Uherskou vinicí
přeli se o pannu
z vedlejšího stanu.
Celý večer řinčí meče
chudák ztichlá pláň
po zemi již něco teče
prvnímu již chybí dlaň
Druhý nemá přirození
a to vážně k smíchu není.
Nikdo se však nechce vzdát
a to pannu nebaví
rozhodne se proto dát
své čisté tělo ke spaní.
Usíná a začne snít
poklidně si povzdychuje
kdo by jí tak mohl mít
kdo jí dírku proštychuje.
Maníci dál soupeří
ve vítězství moc věří.
A najednou přišel zlom
když rozezněl se noční zvon
spadl na ně starý strom
¨vzápětí byl dvojí skon.
Ráno letí sup přes pláň
a v zobáku drží dlaň
u stanu pes zuby cení
má u pacek přirození.
Vypadá to že spící panna
odpanit se musí sama.
a to vážně nasere..
Autor don Kojot dela Máša, 15.11.2007
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty vtipný básničky docela kazí to, že se nerýmují přesně

04.12.2007 12:04:00 | Leňórek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí