Brutální Cipísek

Brutální Cipísek

Anotace: Puberta je zlá věc... vím o čem mluvím :DDDD

Sbírka: Život bez smrti

Kajsi u nějákého Jičína

ten náš příběh začíná,

Cipísek pubertu prožívá,

když náhle jeho les ožívá.

Stodolní se přesunula,

tam kde Manka vaří,

Rumcajs v noci neusíná,

Cipísek tam paří.

Hip hop metal i ploužáky,

zvládá levou zadní,

hází do sebe panáky,

když správná hudba není.
Autor Johny von Mucha, 15.11.2007
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí