Veselá smutná

Veselá smutná

Anotace: malá podzimní deprese :o))

Tupá jako bedna kytu,
zcela tiše, zcela skrytě,
tonu v klišé svého bytu
a umírám na úbytě.

Moje správné bydliště
je za rohem rumiště.
Zítra mě vystaví
jako hvězdu výstavy
všech cvoků a debilů.
Zrozená jsem z omylu.

Jsem hormony křížená,
bláznivá a střižená.
Dejte na mě pozor
- potřebuju dozor!

Moje cela na Pankráci,
co se zatím v dáli ztrácí,
čeká na mě trpělivě,
tiše, ale přitom chtivě,
až někoho zabiju...

Lidičky, bože - pomoc,
dnes se radši opiju.
Autor Hana Trnková, 17.11.2007
Přečteno 607x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí