Blabla

Blabla

Anotace: ***

Pořád mne napadá,
zítra vstanu
a opařím se čajem.
To si ale nepřeju.

Vím, že vstanu,
půjdu do práce
a po práci si
vyzvednu výpověď.

Nic lepšího
mne nemůže potkat.
Konec roku na spadnutí,
zima za oknem
a nekonečné hodiny spánku.

Humor se mnou cloumá
každým okamžikem.

Zdá se, že na mne čeká
krásná doba úletů,
tak proč se tomu nepoddat?

Ať žijou všichni,
co nepodléhají panice!
Autor devcatko z jetele, 18.11.2007
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí