Popelnice

Popelnice

Anotace: má to být jako sborový chór jedné imaginární hudební skupiny, proto se to tak opakuje

Popelnice! Popelnice!
Co chceš více?co chceš více?
odpadky a nepořádek
bordelu je pěkný řádek
Popelncice! Popelnice!
jak sklenice, jak sklenice!
ohryzky a kousky kostí
bezdomovci se nepostí
páchne to tu jako v loji
mouchy lítaj pěkně v roji
šlupky a k tomu kusy
co kdysi byly z tučné husy
igelit
a bakelit

Popelnice! Popelnice!
prozraď více! Prozraď více!
jste jak svíce! Jste jak svíce!
Autor The_blood_of_Kingu, 21.11.2007
Přečteno 885x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mazeeec fuj ...ale melodicke

01.07.2008 00:32:00 | mexx

:))

08.06.2008 22:22:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí