Sníh

Sníh

Anotace: :D

Sníh

Dnes jsem měl fakt krásný sen,
Že venku sněží každý den.
Sněží a sněží roste mráz.
Sníh je jako třpytivý jas.

Venku děti sáňkují
A kluci se koulují.
Už aby ten sníh přišel
A já k němu s úctou vzhlížel.

Po náledí jezdil z kopce,
Srážet pěkně všechny chodce.
To by byla legrace.
Jupí budou vánoce!
Autor Denule, 11.12.2007
Přečteno 651x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí