půjčovna života

půjčovna života

Anotace: nemusíte se smát, nemusíte plakat, stačí, když budete číst

Nabízím život, značka štěstí,
půjčím Vám štěstí, značka možná,
prodám a koupím neznámé, spěchá,
chci se Vás optat, jak žít,
chci být rychle v balíku, mít auto,
vilu, bazén a rodinu, značka expres,
chci se mít dobře a hojně,
chci mít lehkou, dietní práci, hodně peněz,
jsem blázen na jevišti,
chci jen prázdná slova,
chci jen štěstí a slávu,
nic však pro to udělat.
Autor sarahfox, 13.12.2007
Přečteno 606x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí