Zpráva

Zpráva

Anotace: o jedné mobilní zprávě

Přišla mi pěkná slovíčka
a potěšilo mě to u srdíčka.
Přiletěla z velké dálky
a nebyl to list z obálky.
Zalechtalo mě to v kapse,
co asi chce?
Je to malý protiva,
co se na svět chce podívat.
Tak sem ruku do kapsy ponořil
a pomaličku sem ho uchopil.
Tak ho vytahuji po tichoučku
a někdy mi to dá velkou fušku.
Přišla mi pěkná zprávička,
tak mi kmitá moje ručička.
Mobil to je věcička
a zvedla se mi náladička.
PS.
Přeji pěkný den.
Autor misabartos, 30.12.2007
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí