Mozeczek yntelydžentnyj

Mozeczek yntelydžentnyj

Anotace: Taková ptákovina vytvořená společně s Psychopatkou z chvíl nudy a rozvažování nad smyslem toho všeho.

Léty bláznozství podepsaný...
fialovou tuší
na kůži
abych se víc uměl smát :-)

abych se uměl víc smát
své absolutní tuposti a lhostejnosti

Bejvávalo, bejvávalo,
mozeček bystrý, výkonný,
pružně reagující a tvořící
ale za oponou
se možná schovává kašpárek
který ví víc.

a pánové vážní a vzdělaní
nemají co říct

jenže možná blbě,
a třeba neví nic.

Kde je vlastně Pravda?

schovává se za rohem
a bojí se jít domů
kde voní chleba s tvarohem

A chleba s buřtama,
gulášek pikantní.
Takové dobroty
má hlad, chuděra...

ale kdo zaváhá........
nežere!
Tak praví Zákon.
...a Foton.

Zákon, který sama Příroda,
navrhla, projednala, schválila,
vyhlásila a zapečetila.
Autor Foton, 08.01.2008
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Severka, prostějanek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak díky. :-) Na sraz se taky velmi těším...

03.02.2008 16:28:00 | Foton

vy jste ale duo....;)...už se těším na nějakou improvizaci na srazu...
tohle se vám totiž povedlo...jůůů

30.01.2008 10:03:00 | Severka

Jé, konečně jsem se nezapomněla podívat! No to jsme to teda vytvořili zajímavou věc :-)

26.01.2008 19:19:00 | lidus

zajímavá dvojka autorů...

26.01.2008 15:28:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí