Zábavovááááááááááá

Zábavovááááááááááá

Anotace: jj,tak to dopadá,když někdo neumí pít

Zapomeň na trable,
který v hlavě máš,
jsou tu ty tóny známe,
zas zničíme si hlas!
...
Sakra!Přestávka je tu zas...
ta nekonečná chvilka klidu,
nevadí...trocha alkoholu posílí nás,
dnes jsme chytili tu správnou slinu!

Kolem nekonečně krásných dívek a žen,
tak přidáme se k nim,
krásnou dívku na tanec si vem...
ta zahřeje i tvůj klín.
...
Další pauza..panák vodky,
bacha chlape vidíš dvojmo,
před tebou se zjeví schodky...
alkoholu už dej storno.

Poslední série už se blíží,
ty však ještě nejdeš spát,
oči se ti sice klíží,
ale na rockera si chceš ještě hrát.
...
Je tu ráno...
kde jsi nechal hlas?
v posteli nablinkáno...
příště to však rozjedeš zas!
Autor Hejňa, 16.01.2008
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí