Pista maly diktator...

Pista maly diktator...

Anotace: Prihoda zo zivota maleho postrachu Pistu....basnicka je trosku detska :),tak sa potom nesmejte ze je to trapne...podla mna je to haluza

Pišta malý diktátor,

zúfalých rodičov

drží si nakrátko.

Dneska na obed je treska.

Znenazdania zahlási.

Matka hystericky vrieska

otec chytá sa za vlasy.

Kde ti zlatko tresku vezmem

nemám prútik z klobásy.

To tvoj problém

sprostá si.

Ako sa to sinku správaš???

V kvetináči rastie tráva,

a babka zo sna vypráva:

Bože chráň

Pištu ma stráň.

Ešte 4 roky bude vnukom

detkovi už mozog pukol.

Teraz na rade som ja...

Bože ,za čo je to odplata???

Zajtra malý Pišta hlási

Babka vytrhaj si vlasy

Načo ti sú tie 3 nahlave???

Ved aj ruky už máš denglavé..

Načo nosiť hniezdo na hlave???

Babka do kúpelne beží ,

stará mačka sa len ježí

vlásky ležia v umývadle

plače štefánik na bradle

nad zlobou dnešných dietok

od žialu uschol aj kvietok.
Autor Terulienka, 06.02.2008
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí