Macaci zivot

Macaci zivot

Anotace: Zivot tulavych zvierat nieje taky,ako sa nam vacsinou zda...vtipne podanie zivota macky tulacky...

Volám sa mačka Elíza

a rada lížem smotanu.

Občas niečo prenášam

a ľudia to odo mňa dostanú.

Ja za to vlastne nemôžem

priateľská som veľmi,

sama si ťažko pomôžem

a to by som rada vermi.

Ľudia na mňa vždy kľajú

aká som hnusná mrcha

ale vôbec im nevadí,že

po ich psovi skáče blcha.

Som proste mačka tuláčka

a život je ku mne krutý,

odpadky sú moja omáčka

a moja sprcha sú krúpy.

Kyslé dažde často

pália ma do morku kostí

tak nech mi nikto nevraví,

že ľudia nie sú sprostí.
Autor Terulienka, 07.02.2008
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Syala, Mišiačik, Alasea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

táto sa mi páči:-)

12.02.2009 21:04:00 | Mišiačik

Dost smutné, toulaví kočky,psi. Jako by za to mohli.

19.12.2008 16:30:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí