Soused

Soused

Anotace: no....raději bez komentáře:-D

Vypil velký drink,
potom sebou zink.
zinkl sebou o zem,
teď ho domů vezem.

bydlíme sice daleko,
ale my jsme na měkko.
Až ho domů dovezem,
uděláme čaj s medem.
Vezeme ho kárkou,
já a Simča s Jarkou.

Potkali jsme souseda,
to bude zas beseda.
Autor emi-lee, 09.02.2008
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí