Sbírka rýmovaček 14

Sbírka rýmovaček 14

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

1.
Podkovy štěstí padají z nebe
cinkají všude dokola
koukám se z okna
trochu mne zebe
dostali souseda
sedli si na
vola

2.
Pod paprsky sluníčka
spotila se básnička
ze samého teplíčka
ukápla ti na víčka
sklouzla po tvých křivkách
a zbylo z ní jen
ááách

3.
Štěbetaví ptáčci
se ze života radují
skotačí a dovádí
já po noční spát chci
vzduchovku si láduji
ze světa je zprovádím

4.
Bylo letní parno
a já za plovárnou
kopu kopu příkopy
jen tak lážo plážo
nevadí mi ty tropy
nejsem žádnej gádžo
Autor Bean, 29.06.2005
Přečteno 855x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak todle je vohromný!

19.10.2005 14:42:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí