Škola,základ života

Škola,základ života

Anotace: Pokus o takový nějaký vtípek k té kupě učení, co tu přede mnou leží:).......

Učit bych se asi měla,
hlavička mě svrbí celá..
Zuby drtí žvýkačku
a to jsem si ani nemusela prdnout do sáčku!

Vymýšlím tu smsl nedávající básničku
a přitom namáhám svou paličku!
Kdyby to jenom maminka viděla,
hned by si pomyslela:
"Jak na mě jenom ta Lucinka vydělá"?!

Maminko neboj, než budeš babička,
budu už velká holčička,
nebudu sedět na hráchu,
ale vydělávat moooře prachů.

Proto se jdu teda mořit,
snažit se ty nesmysly nějak pokořit.
Dostanu pěkně jedničku
a všichni si sednou na zadničku:)!
Autor Luciiik, 16.02.2008
Přečteno 597x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Směji se stále dokola
Lucie na mámu vydělá
je třeba se jen učiti
svou hlavinku mučiti...

16.02.2008 22:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí