Úžas

Úžas

Anotace: :-D heh...neberte to vážně:-D

Hleď, kdo toužíš po kráse!
Tu nová hvězda vysvítá
a mezi nás když zavítá
i slunce s hambou schová se!

Děti v pláčí ustanou,
zastaví se všechny války.
Kdo jej spatří, byť jen z dálky,
úžasem stát zůstanou!
Ztělesněné ženství,čest
- ptáte se mne, kdo je to?
Komu Hermes závidí?
Bystrá hlava, tvrdá pěst
- já jsem touhle poetou!
Hlupák jest, kdo nevidí!
Autor emi-lee, 17.02.2008
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí