Současný pohled na svět očima dvou šílenců

Současný pohled na svět očima dvou šílenců

Anotace: Taková malá blbůstka z dílny Převozníka Styxe a mé maličkosti.

ježíšku
na křížku
v políčku
v památníčku
Při večerníčku
na karnevalíčku

V masce Býčka
Pod rouškou Lvíčka
beránka skrývá
a hlasitě si zpívá
o tom jak je okoralá chleba skýva
a jak velké nohy Bůh mívá
že na boty mu došla víra
včetně krému, sakra, bída!

Luciper je děsná hnida
Bůh na něho hnůj kydá
a chechtá se mu, vida vida

(parchant jeden, kdo je pak ten zloduch?
Paroubek, to věc je jasná)

A co Rath, má ho někdo rád?
Nikdo nemá, je to smrad
lidi z něho mají svrab
a v ulicích zní: Zeman na Hrad

Pravda, láska a Becherovka zvítězí!
Autor AnnieB, 18.02.2008
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vidím svět úplně jinak, ale velmi podobně :) (vyberte si z toho co chcete, já vím své a vy vězte co vědět chcete;)

09.03.2008 14:30:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí