Vrána a kráva

Vrána a kráva

Anotace: to sem nejspíš měla good náladu...:oD

Vrána dělá krák, krák, krák,
kráva přesně naopak.
Kráva dělá bů bůbů,
Má to jinou podobu.
Však kráva s vránou kamarádí,
i přes krák se mají rádi!
Autor TrendyGirl, 20.02.2008
Přečteno 525x
Tipy 4
Poslední tipující: Norlein, Kozoroh 1, KLARISA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí