Americkej film

Americkej film

Anotace: není to tak? :-D

Když se vracím v noci z kina,
přehrávám si v hlavě filmy,
nemám zdání, čí to vina,
že jen jeden popcorn zbyl mi.

Dám si ho proti obloze
s vidinou kosmické lodi,
pak poškrábu se na noze,
popcorn do pusy si hodím....

V tom se řítím v poršeti
na rovince dvěstěpade
pak cedule-"Pozor děti",
policajty už mám v zádech.

Na sedadle vedle mě
sedí celý Hollywood,
vypadá to dojemně,
ale mě se chce odsud....

Nemá cenu spoléhat se
na sny jimi stvořené,
každý má dnes jiné cíle,
za nimiž se požene.

Nenechme si mýti mozky,
naložit se do lihu.
Radši pijme čaj z termosky
k tomu jezme koblihu.
Autor emi-lee, 21.02.2008
Přečteno 428x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

koblihu?mňamky,mňamky...:)děláš mi chutě:)

23.02.2008 22:01:00 | dejinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí