Sport

Sport

Anotace: pohyb

Zdraví mám jenom jedno
pohyb pro sebe vhodný volím.
Na radu lékaře obvodního
za sportem pěšky chodím.

Byl znalec oboru svého
budiž mu země lehká.
Celý život v Sokole cvičil
ve čtyřiceti ho klepla pepka.

Restaurace ,,U Petříků"
to je tělocvična má.
Obsluha vždy perfektní
potřeby moje zná.

Pitný režim je nutný
sucho pleti vrásky přidá.
Tři litry denně prý stačí
šest piv na limit vydá.

V dlaních mám naloženo
panáka s rumem vzpírám.
První, druhý, třetí, pátý…
na svaly si ohromeně zírám.

Cigarety na zem upadly mi
stačí sáhnout po nich jen.
Předklon tvořím předpisový
z hrdla vyloudím dlouhý sten.

Disciplínu oblíbenou startuji
za půlnočních úderů zvonu.
Slalom mezi popelnicemi
až k dveřím mého domu.

Předsevzetí jsem si potom dal
trénovat tělo svoje každý den…
Uznejte jedno, lidi zlatí
že vlastně sportovec dobrý jsem…
Autor Modrý Adept, 08.07.2005
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí