Svatojánská noc

Svatojánská noc

Anotace: Když sem se probudil.

Svatojánská noc

Měsíček pluje po nebi,
Martinka není v posteli.
Zamířil jsem k lesíku pomaly,
splnily se mi obavy.
U ohníčku Marťa poskakuje
A sem tam píseň zanotuje.
Moc tým slouskám nerozumím
a trochu se o Marťu bojím.
A už koště popadla
A hned na něj nasedla.
PS.
Ať se ti na nebi daří
a nikoho tam nesrazíš.
Je to tam bez značek
a nechtěl bych abys sis natloukla svůj pěkný zadeček.
Autor misabartos, 26.04.2008
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí