Píšu hrozně rád

Píšu hrozně rád

Anotace: jo

bez obsahu rymovacky
kde jsou , . ˇ ?
ze jsou my basne bez taktu
nemeni nic na faktu
ze pisu hrozne rad

Třebaže stokrát zadupány,
do země budou moje plány,
vymyslit báseň vážně skvělou,
budu se snažit vůlí celou,
neb píšu hrozně rád.

I kdyby tornádo kritiky,
sneslo se na moje slabiky,
v koši literárních odpadků,
řeknu všem vsedě na zadku.
Já píšu hrozně rád!
Autor Rick, 01.05.2008
Přečteno 410x
Tipy 6
Poslední tipující: lalej, Luciiik, Veru, Čarokrásná dívka od vedle
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo, piš !!

03.05.2008 07:18:00 | Veru

to je super, že rád píšeš, jen piš,ale zkus taky diakritiku :)

01.05.2008 20:14:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí