Zvratky z Tesca

Zvratky z Tesca

Anotace: Bleeee

Bliji, bliji ble
je mi z toho zle.
Zvratky ze stolu kapajíc
a mé oči tomu nevěříc.

Kap, kap říká zvratek do světa
je to zvratků zvratek poéta.
Zvratek kape ze stolu na boty.
Zvratek, který obsahuje samé dobroty.

Byla to fakt krása jak jsem předl
ty pokrmy co jsem včera snědl.
Byl to překrásný, pozoruhodný dav
těch zvratků a žaludečních štáv.

Najednou mi něco vylezlo z krku
ani jsem nestačil zařvat vrků!
Bylo to z Tesca, byla to sleva
z hrdla mi vystříkly směsi celozrného chleba.
Autor Kartusshh, 29.07.2005
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí