jak jsem na to šel

jak jsem na to šel

Anotace: více významová básnička

Když nadešel ten správný čas,
mě zavelel přírody matky hlas.
Nebuď srab a vlítni na to,
nebuď srab a vezmi za to.
Tak jsem na to teda šel,
když čas můj už nadešel.
Omrknul jsem šlapky,
jestli dobré tvary mají,
v nepořádku se nezdají.
Potom mrknu na duši,
trochu se mi třese,
ale co, snad to unese.
Tak jsem na to vlítnul,
sedlo narazil
a na kole vyrazil.
Autor sarady, 31.07.2005
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí