Hrdina Kartush VS. Zigi

Hrdina Kartush VS. Zigi

Anotace: Jednoduše pro děti...

Jdu po džungli-hle krokodýl
a jak sakra velký byl!
Bylo to však velké drama
jak mě chtěla sežrat ta jeho tlama.

Tlama velká, zubů plná,
byla to fakt chvíle perná.
Však ale pak jen krátká chvilka stačila
a krokodýla kulka z mé pušky srazila.

Bylo by to fajn, žádné strachy
kdyby tam ten krokouš neměl dva své bráchy.
A ty tlamy těch dvou krokodýlů
na to už jsem fakt neměl sílu.

Tak jsem narychlo vylezl na nejbližší strom
ale tam už na mě čekal on.
Jaguár se na mě zadíval.
Mám pocit, že se usmíval.

Uhnul jsem a dolů skočil
a jaguár náhle strachy v kroko-tlamě močil.
Byl to hnus vidět jatka jaguáří matky
mě jen z toho tekly z brady zvratky.

Když krokodýlci kočičku trhali
já se snažil utéct do dáli.
Až v dálce za stromem mi přišlo na mysl,
že ztratit pušku byl fakt nesmysl.

Jak se tedy budu vyrovnávat s tou chybou
zabíti holýma rukama zvěř divou.
I když mám sice pěkné svaly
proti šelmě jsem jen trpaslík malý.

Jistěže jako pravý muž
mám u sebe taky nůž.
Bohužel je to jenom malá rybička
s tím porazím maximálně kroko-vajíčka.

Ale každý v divočině platí krvavou daň
jestliže u sebe nemá žádnou zbraň.
Takže mám velké štěstí
bránit se rybyčkou než-li pěstí.

Přesto musím pušku získat zpět
a to nejlépe sakra hned.
V jedné ruce rybičku a ve druhé kámen
něco potkat je se mnou snad amen.

Plazím se zpět a rukami rozhrabuji hlínu.
Vracím se totiž k místu činu.
Na zemi není jen hlína ale i hovna zvířecí.
Muj žaludek je přesto v klidu a nad věcí.

Z dálky jsem spatřil prvního plaza
a v očích se mi objevila zkáza.
Krokodýl po večeři tvrdě spal,
ale řemen pušky visící mu z tlamy se kolébal.

Tak jak sebrat krokoušovi pušku,
která mu dělá v tlamě služku.
Náhle něco napadlo mou hlavičku
a to něco bylo, že mu do tlamy hodím rybičku.

Vymrštil jsem po něm kámen i nůž
tak netvore zdechni už!
A potom časně z rána
ozvala se strašná rána.

Mozek mu vytékal jak láva,
štastná náhoda, to se stává.
Kroko poznal, že je to léčka
sápal se a byl samá krvavá břečka.

Dvě tlapy a půl ocasu
do smrti měl málo času.
Žádná puška, kámen ani nůž
teď se ukáže jaký jsem muž.

Nevím, zda zbabělec či hrdina
a co na to říká moje rodina.
Ale když jsem spatřil tu kreaturu plazící
Utekl jsem co nejdále- slzy ronící.
Kartush VS. Zigi
Autor Kartusshh, 01.08.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí