Balme kufry

Balme kufry

Anotace: *** dovolená české rodiny

Balme kufry,
léto začíná.

Poletuji v tranzu,
sháním bikiny.

Staré gumky seschly,
nemám jediný.

Vybrakujeme cestovky,
nakoupíme eura,

ráno v šest
si dáme
scuka u kina.

Tak už teda jedeme.

Na snídani máme
řízek z domova.

U moře se rozšoupneme!

Chleba s paštikou si dáme,
k obědu sáčkové polévky
od Vitany máme.

Voda v umývárce teče,
napijeme se!

Zaženeme žízně své,
bez koruny jediné.

Je to príma.

Sedíme večer před stanem.
Pijeme naši slivovici,
v pet láhvích víno z Moravy.

Smažíme se dál na pláži.
Nemá to chyby jediný.

Za poslední keš
si pivko s pěnou dáme,
k tomu párek v rohlíku.

Za dva roky,
až do světa vyrazíme,
to už budem v balíku.
Autor devcatko z jetele, 30.05.2008
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: hostmen, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Balme kufry! Jedu s vámi! To zajištění z domova fakt nemá chybu!

02.08.2008 22:04:00 | devcatko z jetele

cheche a neni to o me?:D

02.06.2008 16:46:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí