Pro mlsné jazýčky

Pro mlsné jazýčky

Anotace: Takže i pro tebe

Mlsná neodbytná!
Zas honí mě jak bytná
(Když nájem včas se nezaplatí)

Sotva šupnu pod peřinu
hned zájem o zmrzlinu
spánek zcela hatí

Nebo sednu k televizi,
před očima silnou vizi,
že dnes držet budu dietu

Tu jak pes vrhnu se
po sladkostech na míse
(Pro hosty vždy jsou tu!)

Bylinný čaj očistný,
pak po šálku piji sedm dní
a hned cítím se lépe

Než otevřou se ledničky
pro nenasytné jazýčky,
když na dveře mlsná klepe

Z toho plyne poučení,
že zvítězí kdo bez prodlení
vezme nohy na ramena

Nebo jen tak projde se
po mezi či po lese
Ať jsi muž či slabá žena!
Autor rezina, 15.06.2008
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, saddova, 6thSun, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mluvis mi z duse :)))

24.06.2008 16:31:00 | saddova

Z toho plyne poučení,
že zvítězí bez prodlení
jen lednice vymetená...
:o)

15.06.2008 20:03:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí