Pilná báseň

Pilná báseň

Anotace: ..proč jsem líný.. ... .. .

Slova slovy, dá mi rým
papír plní se jako Rýn,
u vod kvetou mi básně
jsou dobré, tak jasné!

Plním sloky, plno je písmen
až sám jsem zchvácen
svou básní spěji,
bože, k dokonalosti

Smích mi zvoní dosti,
chválu zpívám radostí,
že jich mám stále více,
budou stovky - do měsíce!
A protože jich nemám milion
napíšu slov třeba trilion!

Žel mnoho slov bez obsahu,
na papír jak dostanu?
Řešení s tvorbou učiněná muka
"Dej to na papír jemně", můza,kuká
Pravda - JEMNÝ WC papír,sem sním
a čtenář má obsah vždy jistý myslím..
Autor Douša, 02.07.2008
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, pilňoch... :o)

02.07.2008 13:03:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí