Psí čas

Psí čas

Anotace: Venku sije

Venku sije, lije, mží
slota neví, kdy se uloží.
Dej jí ještě chvíli čas
zas bude slunka hodokvas.

Zas budeme se koupati
i na sluníčku makati
a v tom blahu přijde víc
mezi lidi neštovic.
Autor Šťoura, 09.07.2008
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí