1.září

1.září

Anotace: Básnička vyjadřující pocity naší třídy každý rok...mimochodem neberte to moc vážně, já mám školu docela ráda :)

Vstali jsme dnes ráno,
pravou nohou snad.
jde se zase do školy
- to by jeden pad.

Jeden brečí, druhý křičí,
jak ta škola nás jen ničí,
třetí se však usmívá,
spolužáky objímá.

Zvonek opět zazvoní,
všichni si jsou vědomi,
že uklízečky jako vždy,
kontrolují bačkory.

Po schodech už proudí dav,
jako řeka lidských hlav,
mezi nimi jedna moje,
plná obav, nepokoje.

Školní rok je zahájen,
každý křičí: „Do háje!“
Přes prázdniny totiž mozky,
zhroutili se v pěkné trosky.

Na nástěnce rozvrh visí,
půlka třídy se jen zděsí,
někdo vzteky rozbil židli,
jiný mlátí hlavou do zdi.

Kdosi píše na tabuli,
zřejmě duch či spasitel.
Písmenka se ze tmy noří:
„Za vše může ředitel!“
Autor Winki, 24.07.2008
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean89, Bíša, abcabcabc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neděs mě.. :-D teď jsou ještě prázdniny..:o)

25.07.2008 21:31:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí