Továrna na zuby

Továrna na zuby

Anotace: Dobrá továrna...kdyby byla.... :-)

TOVÁRNA NA ZUBY

Já nemám zuby
Páchne mi z huby
Tak bych se chtěl pořádně najíst
Ale teď musím pořád nejíst.

Pusu mám jak rozšláplej pomeranč
Nikdo, ani selka, mě nevezme na ranč
Radši mi, zubaři, tedy pořádně nabanč
A udělej mi protézu.

Já chci pořádnou
Pusu mám neřádnou
Kéž by tak továrna na zuby existovala
Slušně by se žena má chovala
Když bych zuby měl.

Továrna na zuby
Kéž by tak mohla být
Zatím mi tu pusa musí hnít
A blues tu lidi musí mít.

Továrna na zuby
Po jezdícím pásu
Tam jezdí zuby a jdou do distribuce
Konečně bych si dal klobásu.
Autor Zasněný básník, 25.07.2008
Přečteno 367x
Tipy 7
Poslední tipující: sondulacek, Danča-frogie, 6thSun, cevert, *Norlein*
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, sakra, vím o čem.

25.07.2008 15:55:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí