ČOKOLÁDOVÁ

ČOKOLÁDOVÁ

Anotace: Toto dílko vzniklo před pěti lety a je mi líto nechat ho jen tak ležet v šuplíku... Čokoláda přece nemá tak velkou trvanlivost...;O)

Sladkosti jsou velmi dobré
ty ochutnal každej z vás.
Já mám raděj čokoládu,
ta mě svede snáz.

Opatrně rozbalím ji,
kousek z kraje ukousnu,
na jazyku rozplyne se
jó, to si pošmáknu.

První pásek už je ve mně,
druhý mizí záhy s ním.
Tak to chodí zas a denně,
kolik já jí sním???

Čoko-čoko-čokoládu
nejraději mám,
čoko-čoko-čokoládu
tu si vždycky dám...
Autor Ťunťa, 18.08.2005
Přečteno 560x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí