Balada o lejnu

Balada o lejnu

Anotace: ...ale jinak mám zvířata rád.Vinu dávám jen lidem,kteří na ně "dlabou"

Bylo kdysi dávno město v kterém bylo krásně čisto.
Tráva zeleně se pnula,voda do modra se dmula,
lidi na sebe se smáli,děti v parku hry si hrály,
věru i ti starší hoši ,větve stromům nelámali.

Jednoho dne změnilo se,město,které čisté bylo,
Stačilo pár čoklů kteří ,do trávy se vykadilo.
Pak už nestačila tráva,na chodnících lejna tlejí,
Lidé nechápavě hledí,majitelé psů se smějí.
Vždyť už nemusejí venčit,zvířátka svá někde v poli,
Stačí jen pár kroků z domu,beztrestně a bez ran holí.
A ti ostatní….ti mlčí,boty pěkně obalené po procházce z aleje.

Sakra lidi to jsme slepí,proč se tu nic neděje?
Proč v Krumlově pod pokutou,zavedli klausuli krutou.
Proč tam mají všude čisto?Každý „produkt“ má své místo.
Zabaleny do pytlíků na dně koše na odpadky,
pravidelně odvážené na určené skládky.

Copak v našem městě,lide,zůstane to bez ohlasu?
Proč to naši páni radní nevyhlásí do rozhlasu?
Nejsem básník a tak sorry,omluvte můj názor plitký,
Nechceme tu exkrementy,stačí,když tu byly blitky.
Autor Pietro, 20.08.2005
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí