Antisport

Antisport

Anotace: To aby se nezdálo,že poezie je jen smutná nebo závažná...nebudu uvádět jméno hlavního hrdiny,možná se v něm pozná sám;o))

Už je to tak já sem tlustej.
Mně nevadí,že to o mně každej ví.
Při tělocviku sem fakt hustej.
Ten kdo je vyzáblej zase málo jí.

Dyť já vlastně ani nejim.
Já se cpu,žeru a dávim jídlem.
A nepoužívám už ani vidličku.
Koupil sem si rovnou nový vídle.
Traktor žrádla slupnu za chviličku.

To radši věřte mi než bych šel sportovat.
Chytnu se žezla a budu kralovat.

Nechci nikdy dělat žádnej sport.
Já na to fakt nemám.
Spíš se válet někde jako lord
Svý jídlo za to nedám.

Ne,ne,ne,ne rychlej pohyb nedělá mi nejlíp.
Mně stačí když pohnu rukou k hubě.
Ne,ne,ne,ne není snad nic co nesním.
Nechtějte po mně abych se hejbal k týhle hudbě.

To radši věřte mi než bych šel sportovat.
Chytnu se žezla a budu kralovat.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 23.08.2005
Přečteno 621x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí